SUPER ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ


Μεταφορά Ζώων

Οι διασφάλιση της ποιότητας και υγίεινής διασφαλίζεται με τις πιστοποιήσεις HACCP, ISO, Agro
Το πρότυπο AGRO 3.1 περιλαμβάνει απαιτήσεις για την εισαγωγή των πρώτων υλών ζωοτροφών στην επιχείρηση, την διαχείριση προμιγμάτων και κτηνιατρικών φαρμακευτικών ουσιών, το σχεδιασμό και την διαδικασία παραγωγής μιγμάτων, την υγιεινή των εγκαταστάσεων, την εφαρμογή ελέγχων και τον καθορισμό ορίων ανοχής ανεπιθύμητων ουσιών σε όλα τα στάδια παραγωγής.

ΠΡΟΤΥΠΟ AGRO 3.2- Εκτροφή χοίρων
Το πρότυπο AGRO 3.2 περιλαμβάνει απαιτήσεις για την εισαγωγή ζωικού υλικού, την διαχείριση των ζώων ανάλογα με το παραγωγικό στάδιο εκτροφής τους, τις προδιαγραφές των εγκαταστάσεων,  τον καθορισμό των «μη συμμορφούμενων» ζώων, καθώς και απαιτήσεις για την φόρτωση και μεταφορά των ζώων στο σφαγείο. 

ΠΡΟΤΥΠΟ AGRO 3.3- Σφαγή χοίρων
Το πρότυπο AGRO 3.3 περιλαμβάνει τις απαιτήσεις για την παραλαβή και εκφόρτωση των ζώων στο σφαγείο, την προετοιμασία των ζώων προ της σφαγής, την διαδικασία σφαγής, τις προδιαγραφές των εγκαταστάσεων και τις απαιτήσεις για την μεταφορά του χοιρινού κρέατος.


ΠΡΟΤΥΠΑ AGRO 3.4 - Τεμαχισμός, επεξεργασία και συσκευασία του χοιρινού κρέατος / AGRO 3.5- Σημεία λιανικής πώλησης χοιρινού κρέατος
Τα πρότυπα AGRO 3.4 AGRO 3.5 και περιλαμβάνουν τις απαιτήσεις για την εισαγωγή σφάγιων ή τεμαχίων κρέατος στην εγκατάσταση, την διαδικασία της επεξεργασίας και της συσκευασίας του καθώς και προδιαγραφές για τις